Krajský přebor žáků a Memoriál Ing. Thoře - Uh. Brod a Turnaj v Olomouci 22.9.2018

V sobotu 22.9. jsme se rozjeli bojovat na dvě fronty. Nejmenší mláďátka a mladší žáci vyjeli na turnaj do Uherského Brodu. Mladší žáci to měli jako krajský přebor a ukázalo se, že dokáží být svým soupeřům konkurencí. Pro mladší mláďátka to byly první větší závody, kterých se zúčastnili a taktéž ukázali, že se toho již stihli dost naučit. 
Nejlépe si vedl Kuba JEŽ, který svým 4 soupeřům nedal šanci, všechny je porazil na Ipon a za svůj výkon si odvezl ZLATOU medaili. 
STŘÍBRO si zápasovou bilancí 2 výhry a 1 prohra vybojoval Matyáš PODHOLA. 
1 výhra stačila Terezce VRBOVÉ, Jirkovi VÁLKOVI a Ivanu KEDROŇOVI na zisk BRONZOVÉ medaile. 
Sice bez výhry, ale také s bronzovou medailí domů odjel i Vincent KUČERA. 
Bohužel se pro Matěje ŠPIČÁKA v Brodě nenašel váhově srovnatelný soupeř, tak se Matěj alespoň popral s vítězem lehčí kategorie.  

Jedinou zástupkyní z řad holek mezi mladšími žáky byla Soňa Ondrašíková a vedla si poměrně dobře, s bilancí 2 výhry a 1 prohra si odvezla zasloužené stříbro. I ostatní mladší žáci ukázali pěkné výkony a jde vidět značné zlepšení. Nejlépe dopadl Jonáš Vaverka, který doslova vydřel ve třech utkání 1. místo. Jindra Kašný a Daniel Iljin vybojovali 2. místo a Jonáš Janoušek 3. místo.

Jediným zástupcem mezi staršími žáky byl Hynek Vaverka, ikdyž se mu nepodařilo svého soupeře porazit, nedal mu to rozhodně zadarmo a skončil na 2. místě.

Starší a zkušenější mláďata vyjela na závody do Olomouce. Vedla si velice dobře. Martin Mitáček a Viktor Taft nenašli přemožitele a vyhráli své váhové kategorie. Tomáš Kroča a Nikolas Dostálek skončili o stupínek níže a odvezli si tedy skvělé stříbro.