Lízátkový turnaj Uh. Brod 4.3.2023

Na tradiční Lízátkový turnaj a turnaj družstev U14 do Uherského Brodu jsme vyrazili se sedmi dětmi. V kategorii U10 se představili Filip Sedlář a David Krejčiřík. Oba měli ve skupině tři soupeře, což slibovalo hojné zápasové zkušenosti. Filip ovšem chytil do skupiny celkem silné soupeře a bohužel se mu nepodařilo přes velkou snahu ani jednoho porazit a skončil tak na „druhém“ třetím místě. David všechny své zápasy zvládl celkem suverénně a vybojoval si první místo.
Ve starší kategorii nastoupili Terka Vrbová, Andrej Maňásek a Denis Trubačík. Jak Andrej, tak i Denis předvedli velice pěkné zápasy a oba si shodně odvezli stříbrné medaile, kdy Andrej musel k medaili vybojovat čtyři vítězná utkání a Denis tři. Každý prohrál jen jedenkrát. Na zlato si tentokrát sáhla Terka, která dvakrát porazila svou soupeřku a navíc mimo soutěž ještě porazila dva kluky, takže si zlato opravdu zasloužila.
Poslední náš závodník Michal Ott doplnil družstvo Zlína v turnaji smíšených družstev U14 a ač se mu moc nedařilo, i tak pomohl k zisku třetího místa.