Lízátkový turnaj Uherský Brod 26.2.2022

Další z řady turnajů pro naše nejmenší se konal minulou sobotu v Uherském Brodě. Spolu s tradičním Lízátkovým turnajem mláďat se tentokrát konala i Miniliga družstev mladších žáků, kam se sjelo celkem 11 družstev z celé Moravy.
V kategorii nejmladší, tedy U9 nastoupila šestice našich dětí a to Filip Kubernát, Hugo Buček, Filip Sedlář, David Krejčiřík, Matyáš Koběrský a Jiří Vlachynský. Ve starší kategorii U11 nastoupili Mikuláš Podhola, Dominik Tuček, Filip Vaněk a Walter Schrott. Ač trénují zatím krátkou dobu, tak všichni předvedli, že si z tréninků již něco pamatují a dokáží to náležitě prodat na turnaji.
Nejlépe se z nich nakonec umístili, a tedy zlatou medaili si odvezli, Matyáš Koběrský, Filip Sedlář a Mikuláš Podhola. Stříbrnou medaili si vybojovali Walter Schrott, David Krejčiřík a Dominik Tuček. A bronzovou medaili si odvezli Hugo Buček, Filip Kubernát, Jiří Vlachynský a Filip Vaněk.
V rámci Miniligy mladších žáků se představili dva naši závodníci, Kryštof Kučera a Růžena Sedlářová. Kryštof bojoval za družstvo Zlín B se kterým, po vyrovnaných zápasech s ostatními družstvy, skončil trochu smolně až na posledním místě. Růženka se prala ve speciální kategorii, kde podstoupila tři vyrovnané zápasy s klukama, ale bohužel tři prohry na postup do bojů o medaile nestačily.