Mezioddílové randori a družstva ml. žáků UH 27.11.2021

Krásnou sobotu jsme strávili s našimi dětmi u nás v hale, kde jsme pořádali mezioddílové randori pro začínající závodníky a také čtvrté kolo nultého ročníku mini ligy družstev mladších žáků.
Na mini ligu družstev k nám přijelo celkem osm družstev z Uherského Brodu, Zlína, Kroměříže, Olomouce a Hranic. Samozřejmě i náš oddíl poskládal své družstvo, i když díky značným absencím jsme si museli většinu závodníků půjčit od ostatních oddílů. Ač naši závodníci podávali celkem solidní výkony, stačilo to na konečné sedmé místo. První místo vybojovala Olomouc, druhé Hranice a třetí si odnesla družstva Zlína a Uherského Brodu. Za družstvo Hradiště nastoupili Jakub Jež a Matěj Špičák.
Druhá část žíněnky patřila začínajícím závodníkům. Ti si přijeli vyzkoušet své dovednosti a porovnat síly s dalšími začátečníky z okolních oddílů. Ač to pro většinu byly úplně první zkušenosti na tatami v podobě přípravného turnaje, zápal a chuť bojovat nikomu nechyběly. Sice byly nějaké slzičky a bolístky, ale i tak si všichni zasloužili medaili a lízátko. Za náš oddíl bojovalo 14 závodníků: Petr Válek, Filip Kadeřábek, David Haris, Hugo Buček, Dominik Tuček, Jeremiáš Dědek, Laura Dědková, Jiří Vlachynský, Daniel Vlachynský, Vilém Brzica, Ema Hauerland, Andrej Maňásek, Walter Schrott a Štěpán Šácha.
Jelikož se pořádání akcí neobejde bez pomocníků a ti si určitě za jejich pomoc zaslouží odměnu, tak jsme je tentokrát vzali na Lasergame, kde si svou odměnu užili a všichni se pořádně zpotili. 