Moravská liga, soustředění a řízený trénink nováčků 12.10.2019

Tento víkend jsme to rozjeli na všech liniích. Naši nováčci se vydali sbírat zkušenosti na řízený trénink do Velkého Ořechova, kde změřili síly s dětmi z okolních oddílů. Naše děti si odvezly dvě zlaté medaile – Jakub Vidrman a David Horsák. Stříbro brali Adam Kusák, Vojta Hlaváček, Kryštof Kučera, Jakub Mach a Ondra Mach. Bronz vybojoval Jakub Hnilica a Jan Hnilica.
Sedmičlenná výprava mladších žáků se vydala na celý víkend na soustředění do Holešova, kde se spolu s dalšími závodníky ze Zlínského a Olomouckého kraje připravovali na blížící se Přebor ČR.
A nakonec naši muži bojovali v Ostravě na čtvrtém kole Moravské ligy. Za družstvo Uherského Hradiště nastoupili Martin Mentzl, Václav Kovář, Daniel Vydra, Marek Šmíd, Marek Nesvadba a Karel Krajča. Toto kolo bylo trochu specifické, sjely se tu týmy Ostravy, Hranic, Blanska a UH a tak jsme nastoupili proti každému týmu hned dvakrát. Bohužel se nám proti Ostravě ani Hranicím nepodařilo vyhrát, ale podařilo se nám porazit Blansko a tak jsme se v tomto kole i celkově umístili na celkovém 3. místě a obhájili tak bronz z minulého roku.