MVC Galanta a Vsetín 10.11.2018

V sobotu 10. listopadu naši závodníci vyrazili bojovat na dvě fronty.
První a větší výprava 11-ti našich zkušenějších závodníků vyrazila na MVC Galanty. V konkurenci závodníků ze Slovenska, Česka, Rakouska, Maďarska, Polska a Ukrajiny se jim bohužel tentokrát moc nedařilo. Někteří se prali ve vyšší váhové kategorii, což bylo hodně znát a jiným chyběla ta pověstná kapička štěstí.
Nejúspěšnější byli Klárka VRBOVÁ a Tom KROČA. Oba vyhráli všechny své zápasy (Klárka 5 a Tom 4 ) a na stupně vítězů si došli pro zasloužené ZLATÉ medaile.
Verče ZAPLETALOVÉ ještě stačila bilance 1/3 na BRONZOVOU medaili.
Většinou však jedna výhra pro Martina MITÁČKA (1/2), Nikolase DOSTÁLKA (1/2) a Nicolase MUSILA (1/1 ) v takovéto konkurenci k medailovému umístění nestačila. Bez výhry tentokrát odjela Soňa ONDRAŠÍKOVÁ (0/2), Jindra KAŠNÝ (0/2), Viktor TAFT (0/2), Dan ILJIN (0/2) a Jonáš JANOUŠEK (0/1).
I přes výsledkové neúspěchy ve většině utkání byly vidět techniky, které se závodníkům snažíme vštípit na trénincích a z nich se jim podařilo i pár pěkných Iponů. A také některé zápasy skončily trochu smolně na jedno shido, kdy naši svěřenci bojovali až do konce časového limitu, ale nepodařilo se jim skórovat, nebo prohráli až v Golden Skore.
Druhá skupinka, ve složení Matěj Špičák, Jakub Jež a Vincent a Jasmína Kučerovi, se vydala sbírat zkušenosti na turnaj do Vsetína.
Ve Vsetíně jsme měli zastoupení i v řadách rozhodčích, kde nás reprezentovala Vanda Ondrašíková a Marek Šmíd.

Vsetín! :-)
Vsetín! :-)
Ke stažení: