Páskování a předvánoční florbal 10.12.2023

Dvě poslední akce našeho oddílu jsme si nechali na neděli 10.12. a to páskování a potom florbalový turnaj smíšených družstev dětí a rodičů.

Páskování se zúčastnilo celkem 26 dětí, takže zkušební komisaři měli celkem na pilno. Nakonec všichni ale zkoušku na vyšší pásek zvládli, ikdyž někdy to bylo jen s odřenýma ušima.

6/5kyu: Straka Jan, Galvánek Michal, Trucla Šimon, Schottl Patrik, Jurkasová Ema

5kyu: Latyshevsky Pavlo, Herodek Roman, Lapčík Bernard, Letocha Mathias, Šafář Filip, Kaniok Nikolas, Ondrůšek Dominik, Křemečková Vendula

5/4kyu: Ott Michal, Schrott Walter, Podhola Mikuláš, Trubačík Denis, Vlachynský Jiří, Krajčová Michaela, Vlčková Eliška

4/3kyu: Blahutka Matěj, Špičák Matěj, Horsák David

3kyu: Podhola Matyáš, Jež Jakub, Dostálek Nikolas

Gratulujeme.

V odpoledních hodinách jsme navázali trochu akčnější zábavou, a to předvánočním florbalovým turnajem smíšených družstev rodičů a dětí. Sešlo se nás kolem třicítky účastníků a všichni se aktivně zapojili a zapotili. Čtyři družstva (Dívčí síla, Ipponi, 8 samurajů a Řezníci) si to rozdala mezi sebou systéme každý s každým. Utkání to byla tvrdá, ale férová. Nakonec to bylo velmi vyrovnané, ale na skóre vyhráli Ipponi, druzí byli Řezníci, třetí 8 samurajů a „bramboru“ si odnášela Dívčí síla. Nicméně za svou snahu si všichni zasloužili odměnu. Nakonec jsme si dali ještě jeden exhibiční zápas Děti vs. Rodiče, který skončil remízou 5:5.

Součástí turnaje bylo i malé pohoštění z dobrot od našich maminek, za což moc děkujeme. Všechno bylo mooooc výborné.

Těšíme se na příště.