Pohár osvobození Tvrdonic 28.3.2015

Náš oddíl se zúčastnil jubilejního X. ročníku Poháru osvobození Tvrdonic. Soutěžili jsme v kategoriích mláďat a mladších žáků. Z Hradiště přijelo celkem 8 závodníků: Kroča Tomáš, Formánková Veronika, Kusáková Michaela, Bilavčík Michael, Iljin Daniel, Vaďurová Agáta, Vaďura Jáchym a Stalčík Oliver.

Tomáš Kroča: Byly to jeho první závody a tak sbíral zatím pouze zkušenosti.
Veronika: Asi největší překvapení dne. Po urputných a těžkých soubojích porazila obě soupeřky a s monoklem na tváři tak vybojovala zaslouženou zlatou medaili!!
Míša: Měla velké šance, ale nakonec ze tří zápasů vyhrála 1, což jí přineslo bronz. Dobrý výsledek.
Michael: Druhá hvězda dne. S neuvěřitelnou razancí porazil všechny své 3 soupeře a ukázal jasně, kdo je tady pánem. A to měl soupeře i více než o hlavu větší! Druhé zlato pro UH!!
Dan: Bojoval celkem 3x, přičemž zvítězil až naposled. To pro něj znamenalo bronz, tedy medaile, která se počítá.
Agáta: Předvedla dva dramatické a vyrovnané souboje. Ten druhý byl dokonce tak vyrovnaný, že jsme se dohodli na prodloužení. Bohužel oba zápasy nakonec dopadlylépe pro soupeřky a tak to skončilo bronzem.
Jáchym: Předvedl tři krásné ippony, škoda že v roli Uke. Takže nepostoupil do pavouka a tím pádem se neumístil.
Oliver: Třetí hvězda dne. Ve své skupině postoupil ze druhého místa do pavouka a tam už jen vítězil až ke zlatu. Ve finále porazil oranžováska, který jej předtím zdolal v základní skupině, takže nakonec nepotkal nikoho, nad kým by nezvítězil.

Souhrnem: Závody to byly velmi povedené a vše probíhalo v hezké atmosféře a bez větších zranění. Děkujeme pořadatelům a těšíme za 2 týdny na Velikonoční turnaj u nás v Hradišti. Díky patří také rodičům a prarodičům našich závodníků za pomoc a za fotky do článku.