ŠMM Veselí 10.12.2022

Završením sezóny pro naše nejmenší byl tuto sobotu Šampionát Moravy mláďat ve Veselí nad Moravou, kterého se zúčastnilo celkem 287 závodníků ze 34 oddílů. Takže turnaj to byl nabitý silnou konkurencí, což bylo vidět i na rozlosování a předvedených výkonech všech závodníků. Vydali jsme se reprezentovat náš oddíl s početnou skupinou devíti dětí a z toho jsme si odváželi jedno druhé místo a čtyři třetí místa.

V kategorii U9 se představil Hugo Buček, Filip Kubernát, Jirka Vlachynský a David Krejčiřík. Některým sice trochu přálo štěstíčko, ale všichni bojovali udatně a jediný kdo si neodvezl medaili byl Hugo. Jirka, Filip i David si shodně odváželi bronzovou medaili.

V kategorii U11 bojovali Denis Trubačík, Jeremiáš Dědek, Andrej Maňásek, Walter Schrott a Mikuláš Podhola. Všichni kluci kromě Mikuláše měli pavouka po 16-ti a tady pro tuto věkovou kategorii nevídaně nabité váhy. Jediný, komu se nepodařilo vyhrát první zápas byl Jeremiáš a nepostoupil dále do oprávek. Všichni ostatní měli alespoň 4 zápasy a Andrejovi se podařilo vybojovat sedmé místo a Denisovi po pěkném výkonu páté místo. Walter po těžkých bojích urval zasloužený bronz a nejlépe skončil Mikuláš kdy ve skupině se čtyřmi soupeři padl jen jedenkrát a vybojoval si tak stříbro.