ŠMM Veselí a turnaj Hluk 11.12.2021

Rozloučení s letošní závodní sezónou proběhlo v sobotu 11.12.2021 a to na dvou turnajích. Naši nejmladší závodníci vyjeli na Šampionát Moravy mláďat do Veselí nad Moravou a mladší žáci a jedna starší žačka vyjela na Hucký prosincový turnaj do Hluku.

Na turnaj do Veselí se vydala šestice našich mláďat. V konkurenci 125-ti závodníků to ovšem nebylo vůbec jednoduché a bohužel se našim dětem moc nedařilo. Bylo znát, že zatím nemají moc zápasových zkušeností a to se i podepsalo na výsledcích. Tereza Vrbová, Jan Zapletal, Dominik Zapletal a i Viktor Zapletal si shodně odnesli pohár za třetí místo. Na Jakuba Šilhavíka a Viléma Brzicu zbyly bez jediné výhry páté místa.

Do Hluku jsme kvůli částečné marodce vyjeli s třemi mladšími žáky a jednou starší žačkou. Soňa Ondrašíková na svých posledních závodech za starší žačky vybojovala celkem jednoduché dvě výhry a dovezla si domů zlatou medaili a „Širák hejtmana Šarovce“.
Do družstev mladších žáků jsme si zapůjčili k našemu Nikolasovi Dostálkovi, Jakubovi Ježovi a Matějovi Špičákovi dva bojovníky z Kostic a z Uherského Brodu. Šlo hlavně o to, aby se naši kluci poprali a to se určitě povedlo. Po pěti zápasech družstev jsme v konkurenci oddílů z Olomouce, Hranic a Uherského Brodu vybojovali celkem slušné páté místo.
Výsledné pořadí družstev:
1. Judo Energy "A"
2. Judo Uherský Brod
3. Judo Beskydy
4. JK Olomouc "3"
5. JK Olomouc "1"
6. Uherské Hradiště
7. JK Olomouc "2"
8. Judo Energy "B"