Soustředění UH 13.-14.6.2020

Po delším tréninkovém výpadku, způsobeným koronavirovou nákazou, jsme o víkendu doháněli zameškané tréninky. V naší tělocvičně se sešlo na 40 našich judistů od nejmenších dětí z přípravky až po starší žáky a pořádně si zamakali. Soustředění bylo zaměřeno hlavně na opakování známých a také na učení nových technik jak v boji v postoji (Nage-waza) tak i technik boje na zemi (Ne-waza). Díky skvělým trenérům a jejím pomocníkům vše proběhlo perfektně a děti si celý víkend náramně užily. Škoda jen jednoho drobného zranění, Vojta Hlaváček odnesl své nasazení při randori zlomeným malíčkem na noze. Ale prý bude brzy fit. :o)

Musíme pochválit i spoustu maminek, které se nabídly s pomocí zajištění svačin a obědů pro všechny děti a patří jim za to obrovské DÍKY! Hlady jsme opravdu netpěli a všechno bylo naprosto vynikající.

Jediné co nám teda o víkendu nevyšlo, bylo opékání špekáčků v Kunovském lese. Všechno bylo nachystané, oheň už hořel, špekáčky nařezané, děti a rodiče se postupně scházeli… a v tom přišla ohromná bouřka, až stromy a větve padaly… No, pěkně jsme zmokli, jen co jsme doběhli zpět na Štěpnice do aut. Tak snad příští rok. ;o)