VC Adamova 3.10.2020

Naši mladší žáci se vydali na VC Adamova sbírat body do krajského rankingu a celkem se jim dařilo. Z osmi závodníků hned tři vybojovali příčku nejvyšší.

V kategorii mladších žaček jsme měli dvojité zastoupení a to bohužel obě v jedné váze do 52kg. Oběma závodnicím se velmi dařilo a nakonec tuto kategorii vyhrála Klárka Vrbová a hned za ní (tedy na druhém místě) skončila Verča Zapletalová.

U kluků to bylo již rozmanitější. Ve váze -34kg nastoupil Nikolas Dostálek, který se skórem 2/2 skončil na pátém místě. Ve váze -38kg nastoupil Kuba Jež, ten na rozdíl od Nikolase vyhrál i boj o medaili a tedy se skóre 3/1 vybojoval krásné třetí místo.

Hned tři zástupce jsme měli ve váze -46kg a to Nicolas Musil, Tomáš Kroča a Viktor Taft. Tito závodníci se na turnajích potkávají dost často a nebylo tomu jinak ani tentokrát. Kluci se bohužel postupně vyřadili a nejlépe tentokrát skončil Viktor, ten celou váhu vyhrál. Třetí skončil Tom, který právě v boji o třetí místo porazil Nicolase.

Ve váze -50kg nastoupil Martin Mitáček a ten tentokrát ani jednou nezaváhal a tuto váhu také vyhrál.

Celkově 3x zlato, 1x stříbro, 2x bronz a 2x 5té místo je naprosto skvělý výsledek. Velká pochvala všem zúčastněným za předvedené výkony.